Felhívjuk tisztelt pácienseink figyelmét, hogy 2022. március 1-től áraink változnak, az új árakat az árlista menüpontben találják meg.

E-recept igénylés

Csak a rendelőnkbe rendszeres szakorvosi vizsgálatokra járó pácienseink igényelhetik a folyamatosan szedett gyógyszereik felírását. Fogamzásgátló felírásának feltétele a rendelőnkben végzett, 1 éven belüli szűrővizsgálat.

Esemény utáni tabletta felírása csak személyes megjelenéssel lehetséges!

Mintavételi eredmények alapján (pl.: tenyésztés, laborlelet) a szükséges gyógyszert szintén felírjuk. Egyéb esetben orvosi vizsgálat nélkül, receptköteles gyógyszert nem áll módunkban felírni.

A vényigénylés folyamata

A lenti adatlap pontos kitöltése és beküldése után ellenőrizzük az eRecept igénylés jogosultságát. Amennyiben a feltételeknek megfelel a vényigénylés, erről emailben tájékoztatást küldünk. Sikeres tranzakciót követően az EESZT felhőbe küldjük eReceptjét, melyről emailben értesítjük. Ezt követően az elektronikus recept elérhető lesz bármelyik patikában.

eRecept felírásának díja: 2 500 Ft  Jelentkezz be hozzánk most!

  Kapcsolat

  Cím: Forrás Lakópark, 2890 Tata, Kocsi utca 17-19. földszint/24. ajtó (24-es kapucsengő)

  Megközelítés: Tata, Május 1. út felől, a Tata Városi Sportcsarnok mellett elhaladva a Forrás lakópark hátsó bejárata felől

  E-mail cím: womedkft@gmail.com

  Rendelési idő:

  Dr. Cselédes Laura: szerda, péntek: 15:00 - 19:00, csütörtök: 8:00 - 12:00

  Dr. Balogh Bernadett: szombat 9:00 - 15:00

  A bejelentkezés az alábbi telefonszámon is lehetséges, munkanapokon kizárólag 14:00- 18:00 között: +36 30 841 4972

  Dr. Cselédes Laura nőgyógyász - rendelő