Felhívjuk tisztelt pácienseink figyelmét, hogy 2022. szeptember 1-től áraink változnak, az új árakat az árlista menüpontban találják meg.

Dr. Cselédes Laura

Véleményem szerint a gyógyítás alapja egy megfelelő orvos-páciens kapcsolat és a kölcsönös bizalom. A korszerű betegellátás mellett ezen alapvető értékekre igyekszem a legnagyobb hangsúlyt fektetni.

Dr. Cselédes Laura vagyok, orvosi diplomámat a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán szereztem 2013-ban. Kezdetben a tatabányai Szent Borbála Kórház szülészet-nőgyógyászati osztályán dolgoztam, majd ismereteimet, tapasztalataimat tovább gyarapítottam az esztergomi majd a ceglédi kórházban. 2019-ben szülészet-nőgyógyászat szakvizsgát tettem kiválóan megfelelt eredménnyel. Jelenleg Budapesten, a Medicover Magánklinikán dolgozom.

Véleményem szerint a gyógyítás alapja a megfelelő orvos-páciens kapcsolat és a kölcsönös bizalom. A korszerű betegellátás mellett ezen alapvető értékekre igyekszem a legnagyobb hangsúlyt fektetni. Munkám során nem csupán a személyre szabott kezelési terv kidolgozását, hanem a betegségek korai felismerését és megelőzését, az egészségtudatosságra nevelést is kiemelkedően fontosnak tartom.

Szakmai ismereteimet folyamatosan gyarapítom, hogy pácienseim a legkorszerűbb ellátást kapják. A magánrendelőm alapításakor a legfőbb célom az volt, hogy minden egyes páciensem maximális odafigyelésben részesüljön mind szakmai, mind emberi téren és olyan színvonalú ellátást nyújtsak, melyben páciensként, saját magamat is komfortosan érezném.

Jelentkezz be hozzánk most!

Kapcsolat

Megközelítés: Tata, Május 1. út felől, a Tata Városi Sportcsarnok mellett elhaladva a Forrás lakópark hátsó bejárata felől

Rendelési idő:

Dr. Cselédes Laura: átmenetileg a rendelés szünetel

Dr. Balogh Bernadett: szerda 9:00- 17:00

A bejelentkezés az alábbi telefonszámon is lehetséges, munkanapokon kizárólag 14:00- 18:00 között: +36 30 841 4972, de kérem részesítsék előnyben az online időpont foglaló rendszert, amely a következő linken elérhető:

 https://balober.hu/idopont-foglalas/