Felhívjuk tisztelt pácienseink figyelmét, hogy 2022. szeptember 1-től áraink változnak, az új árakat az árlista menüpontban találják meg.

Bemutatkozás

Dr. Cselédes Laura vagyok, orvosi diplomámat a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán szereztem 2013-ban. Kezdetben a tatabányai Szent Borbála Kórház szülészet-nőgyógyászati osztályán dolgoztam, majd ismereteimet, tapasztalataimat tovább gyarapítottam az esztergomi majd a ceglédi kórházban. 2019-ben szülészet-nőgyógyászat szakvizsgát tettem kiválóan megfelelt eredménnyel. Jelenleg Budapesten, a Medicover Magánklinikán dolgozom.

Véleményem szerint a gyógyítás alapja a megfelelő orvos-páciens kapcsolat és a kölcsönös bizalom. A korszerű betegellátás mellett ezen alapvető értékekre igyekszem a legnagyobb hangsúlyt fektetni. Munkám során nem csupán a személyre szabott kezelési terv kidolgozását, hanem a betegségek korai felismerését és megelőzését, az egészségtudatosságra nevelést is kiemelkedően fontosnak tartom.

Szakmai ismereteimet folyamatosan gyarapítom, hogy pácienseim a legkorszerűbb ellátást kapják. A magánrendelőm alapításakor a legfőbb célom az volt, hogy minden egyes páciensem maximális odafigyelésben részesüljön mind szakmai, mind emberi téren és olyan színvonalú ellátást nyújtsak, melyben páciensként, saját magamat is komfortosan érezném.

Átmenetileg a rendelésem szünetel.

Modern és fiatalos környezetben, korszerű technikával felszerelt rendelőnkben szeretettel várjuk meglévő és új pácienseinket.

Dr. Balogh Bernadett vagyok, szülész-nőgyógyász szakorvos. A Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi karán végeztem 2014-ben. Ezt követően szakképzésemet nagyrészt az esztergomi Vaszary Kolos Kórházban végeztem, de ezen kívül több kórházban is dolgoztam az évek során, így rengeteg féle szemlélettel és gyakorlattal megismerkedhettem és legfőképpen sok baráttal lettem gazdagabb.

A Nők gyógyítása számomra nem pusztán munka, hanem hivatás. Olyan összetett folyamat, amely során támogató segítséget nyújtok azoknak a hölgyeknek, akik átfogóan, azaz testi és lelki oldalról egyaránt kívánják megközelíteni az őket érintő aktuális nehézséget.

Hiszem, hogy a kettő egyensúlya, egysége elengedhetetlen ahhoz, hogy egészségben élhessük meg saját nőiségünket, és hogy az intimitás létünk szerves részévé váljon.

Többek között ezért kezdtem el komolyan foglalkozni a lélek működésével, a betegségek lelki okaival, amely ismereteimet napi szinten alkalmazom és kamatoztatom a betegellátás során.

Kiemelten fontos számomra, hogy megteremtsem azt a légkört és bizalmi kapcsolatot, amelyben szívesen megnyílnak és bátran tanácsot kérhetnek a hozzám fordulók.

Jelentkezz be hozzánk most!

Kapcsolat

Megközelítés: Tata, Május 1. út felől, a Tata Városi Sportcsarnok mellett elhaladva a Forrás lakópark hátsó bejárata felől

Rendelési idő:

Dr. Cselédes Laura: átmenetileg a rendelés szünetel

Dr. Balogh Bernadett: szerda 9:00- 17:00

A bejelentkezés az alábbi telefonszámon is lehetséges, munkanapokon kizárólag 14:00- 18:00 között: +36 30 841 4972, de kérem részesítsék előnyben az online időpont foglaló rendszert, amely a következő linken elérhető:

 https://balober.hu/idopont-foglalas/

Dr. Cselédes Laura nőgyógyász - rendelő