A rendelő nyitvatartási ideje megváltozott! Rendelés szerdánként és péntekenként 15:00 – 20:00.

Bemutatkozás

Dr. Cselédes Laura vagyok, orvosi diplomámat a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán szereztem 2013-ban. Kezdetben a tatabányai Szent Borbála Kórház szülészet-nőgyógyászati osztályán dolgoztam, majd ismereteimet, tapasztalataimat tovább gyarapítottam az esztergomi majd a ceglédi kórházban. 2019-ben szülészet-nőgyógyászat szakvizsgát tettem kiválóan megfelelt eredménnyel. Jelenleg Budapesten, a Medicover Magánklinikán dolgozom.

Véleményem szerint a gyógyítás alapja a megfelelő orvos-páciens kapcsolat és a kölcsönös bizalom. A korszerű betegellátás mellett ezen alapvető értékekre igyekszem a legnagyobb hangsúlyt fektetni. Munkám során nem csupán a személyre szabott kezelési terv kidolgozását, hanem a betegségek korai felismerését és megelőzését, az egészségtudatosságra nevelést is kiemelkedően fontosnak tartom.

Szakmai ismereteimet folyamatosan gyarapítom, hogy pácienseim a legkorszerűbb ellátást kapják. A magánrendelőm alapításakor a legfőbb célom az volt, hogy minden egyes páciensem maximális odafigyelésben részesüljön mind szakmai, mind emberi téren és olyan színvonalú ellátást nyújtsak, melyben páciensként, saját magamat is komfortosan érezném.

Modern és fiatalos környezetben, korszerű technikával felszerelt rendelőnkben szeretettel várjuk meglévő és új pácienseinket.

Ungi Zsuzsanna szülésznő vagyok. 2012-ben diplomáztam a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán.

Munkám során nőként és szülésznőként eddig is kiemelkedő figyelmet fordítottam a szülészeti és nőgyógyászati problémákkal hozzánk érkező páciensekre, de mióta édesanya lettem, még több empátiával, nagyobb odafigyeléssel és megértéssel fordulok feléjük.

A szakmai elhivatottságon túl, mindig nagy hangsúlyt fektettem a páciensekkel történő megfelelő kommunikáció kialakítására. Véleményem és a szakmámban eltöltött évek tapasztalatai alapján a kölcsönös bizalom, tisztelet és szimpátia kialakítása nagyban elősegítik egy - egy probléma megoldását és hozzájárulnak a terápia, ezáltal a gyógyulás sikerességéhez is.

A korábban - aktív betegágy mellett - eltöltött éveim alatt megszerzett tudásomat és tapasztalataimat szeretném tovább kamatoztatni a hozzánk forduló páciensek körében.

Jelentkezz be hozzánk most!

Kapcsolat

Cím: Forrás Lakópark, 2890 Tata, Kocsi utca 17-19. földszint/24. ajtó (24-es kapucsengő)

Megközelítés: Tata, Május 1. út felől, a Tata Városi Sportcsarnok mellett elhaladva a Forrás lakópark hátsó bejárata felől

E-mail cím: womedkft@gmail.com

Rendelési idő: péntek 15:00 - 19:00

A bejelentkezés az alábbi telefonszámon is lehetséges, minden hétfő, szerda és péntek 15:00- 19:00 között: +36 30 841 4972

Dr. Cselédes Laura nőgyógyász - rendelő